Vandaag is vrijdag 19 april
Heilige Leo
 

categorie categorie Bezinning
bezinning
wanneerdonderdag 29 april 2010    Evangelie van 2010-04-29
begintijd19:00 uur
 titelAlan Ames - Getuigenis en gebed om genezing
beschrijving

Alan Ames brengt in april 2010 weer bezoek aan Nederland.

Alan Ames werd in 1953 in Londen geboren en leeft reeds jaren met zijn vrouw en 2 kinderen in Australië. Hij vernam een duidelijke oproep tot ommekeer waaraan hij na herhaaldelijk afwijzen gehoor gaf.

Het getuigenis van Alan handelt over zijn eigen terugkeer naar de sacramenten (eucharistie, biecht), het gebed en de liefde van God wiens barmhartigheid zijn eigen omkeer mogelijk maakte. Alan spreekt spontaan zoals de H.Geest het hem ingeeft. Hij spreekt over de gehoorzaamheid aan de Katholieke Kerk en leeft dit zelf. Met uitdrukkelijk verlof van zijn Aartsbisschop getuigt Alan sinds 1994 overal ter wereld van zijn bekering.

De gaven die hem geschonken zijn worden vooral bij het genezingsgebed zichtbaar. Steeds opnieuw ontvangen mensen daar emotionele, geestelijke en lichamelijke genezing.

Het programma begint met rozenkransgebed en aansluitend de H.Mis.

Nadien volgt een voordracht door Alan Ames met vertaling waarna de uitstelling van het Allerheiligste Sacrament en het genezingsgebed plaatsvindt met mogelijkheid tot handoplegging door Alan. Er is ook biechtgelegenheid. Iedereen is van harte welkom.

maandag 26 april - aanvang 18.00
O.L.Vr. Hemelvaart-St Jozef
Herensingel 3 2316 JS Leiden
Pastoor J. Smith   

dinsdag 27 april - aanvang 18.00
Kerk van de Kapucijnen
V.d. Does de Willeboissingel 12
5211 CB 's Hertogenbosch

woensdag 28 april - aanvang 16.00
O.L.Vrouw van Lourdes Basiliek
Hovestraat 73
2650 Edegem Antwerpen
Pr Goosens André

donderdag 29 april - aanvang 19.00
EGLISE NOTRE DAME DE JOIE
Avenue du Soldat Britannique 29
1070 BRUSSEL
Info : 32/ O479.288.250 Metro

info

www.alanames.org
www.bohemianrelations.com

locatieEglise Notre Dame de Joie, Britse Soldaatlaan 29
plaatsBrussel (België)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl