Vandaag is zaterdag 20 april  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
Bisdom Breda
(B Breda)

Bisdom Breda

Website E-mail

Postbus 90189
4800 RN Breda

Veemarktstraat 48
4811 ZH Breda

tel (076) 522 34 44

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerdonderdag 12 januari 2012    Evangelie van 2012-01-12
begintijd17:30 uur
 titelNieuwjaarsontmoetingen Bisdom Breda
beschrijving

De dekenaten organiseren in januari de jaarlijkse Nieuwjaarsontmoeting. De bijeenkomst in dekenaat Het Markiezaat heeft dit jaar een bijzonder karakter, omdat deken Peter de Rooij afscheid neemt als deken. Tevens nemen in dekenaat Het Markiezaat afscheid gastvrouw zr. Francina, interieurverzorgster Els Vermunt en ambtelijk secretaris Marianne de Ruiter.

E.e.a. heeft te maken met de oprichting van twee vicariaten in 2012 (het Vicariaat Middelburg en het Vicariaat Breda), die de huidige drie dekenaten gaan vervangen.

De Nieuwjaarsontmoetingen vinden plaats op:

  • Maandag 9 januari voor dekenaat Het Markiezaat in het dekenaal centrum, Rector Hellemonsstraat 1, 4702 RG Roosendaal, vanaf 16.30 uur. Om 17.00 uur is er een moment van bezinning en gebed, met een kort woord bij het begin van het nieuwe jaar.
  • Donderdag 12 januari voor dekenaat De Baronie, aanvang 17.30 uur met een moment van bezinning en gebed in de H. Moeder Godskerk (Effenseweg 3 te Effen). Aansluitend vindt de nieuwjaarsontmoeting plaats in Gemeenschapshuis Effen “Kievitslaar”, Rijsbergseweg 354 te Breda.
  • Vrijdag 13 januari 2012 voor dekenaat Zeeland, aanvang 16.30 u in de basiliek van de H. Willibrordus te Hulst, waar om 17.00 uur een gebedsviering wordt gehouden. Aansluitend ontvangst in De Lieve (Broodmarkt 8) tot 19.00 uur.

Op de Nieuwjaarsbijeenkomsten zijn het bisdombestuur aanwezig, de dekenale leidingen en de dekenale besturen.

Omwille van de praktische organisatie wordt gevraagd om aanmelding vooraf per e-mail.

info

dek.markiezaat@bisdombreda.nl
dek.zeeland@bisdombreda.nl
dek.baronie@bisdombreda.nl

www.bisdombreda.nl

organisatieBisdom Breda
locatieH. Moeder Godskerk, Effenseweg 3 en Gemeenschapshuis Effen “Kievitslaar”
plaatsBreda (Noord-Brabant)
postcode48
bisdomBreda
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl