Vandaag is zaterdag 26 mei  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
JoJogroep Zoetermeer
(JoJogroep)

JoJogroep Zoetermeer

Website E-mail

Jongerengroep De JoJo's
Dorpsstraat 26
2712 AL Zoetermeer

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzondag 23 september 2012    Evangelie van 2012-09-23
(Heilige Linus)
begintijd19:30 uur
eindtijd21:00 uur
 titelTaizé viering JoJogroep
beschrijving

Op de 3de zondag van de maand is er om 20.00 uur een Taizéviering in de kerk de Wijngaard. De viering is geheel in de sfeer van de gemeenschap van Taizé in Frankrijk: meditatief met veel liederen, gebeden en stilte. Deze keer houden we speciaal een gebedswake voor de vrede in verbondenheid met alle mensen die lijden.

De viering is oecumenisch en de muzikale ondersteuning is van Tim Geraedts. Iedereen – van jong tot oud en van alle geloofsrichtingen – is welkom en als je een muziekinstrument kunt bespelen, neem deze dan mee.

info

www.jojogroep.nl

organisatieJoJogroep Zoetermeer
locatieDe Wijngaard; Moeder Teresasingel 100
plaatsZoetermeer (Zuid-Holland)
postcode27
bisdomRotterdam
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2018 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl