Vandaag is donderdag 25 april  

categorie categorie Conferentie
conferentie
Bisdom Haarlem-Amsterdam
(B Haarlem)

Bisdom Haarlem-Amsterdam

Website

Postbus 1053
2001 BB Haarlem

Leidsevaart 146
2014 HE  Haarlem

tel (023) 5112 600
fax (023) 5112 629

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerdonderdag 11 oktober 2012    Evangelie van 2012-10-11
begintijd12:00 uur
 titelOpening Jaar vh Geloof Bisdom Haarlem-A’dam
beschrijving

Op donderdag 11 oktober zal het Jaar van het Geloof in het bisdom Haarlem-Amsterdam geopend worden met een Eucharistieviering om 12 uur in de grote kapel van Onze Lieve Vrouw ter Nood aan de Kapellaan in Heiloo.

Eenieder is daarbij van harte welkom!

Studiemiddag voor pastorale krachten
Aansluitend zal er in het Diocesaan Missionair Centrum /Julianaklooster een studiemiddag plaatsvinden voor de pastorale krachten van het bisdom in het kader van het Jaar van het Geloof. Op deze middag zal dr. Miranda Klaver spreken over haar promotieonderzoek Geloven in een postmoderne tijd. Deze middag duurt van 14 tot 17 uur (vanaf 13 uur is er inloop met koffie/thee en een broodje). Alle pastorale krachten hebben een uitnodiging ontvangen voor deze studiemiddag.

info

mspruit@bisdomhaarlem-amsterdam.nl

organisatieBisdom Haarlem-Amsterdam
locatieGrote kapel van Onze Lieve Vrouw ter Nood, thv Kapellaan 13
plaatsHeiloo (Noord-Holland)
postcode18
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl