Vandaag is vrijdag 19 april
Heilige Leo
 

categorie categorie Festiviteit
festiviteit
wanneerdonderdag 10 oktober 2013    Evangelie van 2013-10-10
begintijd09:00 uur
eindtijd12:30 uur
 titelFeest van Onze Lieve Vrouw Sterre der Zee
beschrijving

Dit bisdomfeest van Onze Lieve Vrouw Sterre der Zee proberen we extra glans te geven door uitnodigingen te versturen naar speciale mensen. We hebben de blauwe zusters uit Brunssum uitgenodigd vanwege het feit dat hun klooster is toegewijd aan de Sterre der Zee.

Verder heeft de kleine communiteit van de Zusters onder de Bogen, die het nieuwe bezinningscentrum verzorgt, een aparte uitnodiging ontvangen. De drie Indonesische zusters en een Filippijnse medezuster werken onder de titel “Sterre der Zee.”

In Mechernich in Duitsland bevindt zich een hospice “Sterre der Zee”. Er zullen zeker een paar afgevaardigden komen van deze Communio in Christo.

Omdat de Zusters van het Arme Kind Jezus afgelopen jaar zijn ingetrokken in de Beyart hebben we ook hen speciaal uitgenodigd voor het bijwonen van het feest van de Sterre der Zee. U weet dat deze zusters ons hun kerststal in bruikleen hebben gegeven.

Verder hopen we dat dit nieuwe Mariafeest veel gelovigen zal aantrekken.

Programma

09.00 uur Plechtige Lauden (gezongen ochtendgebed)
10.00 uur Pontificale Hoogmis, hoofdcelebrant mgr. Wiertz;
voor de overledenen van de familie Notten-Pans; voor Theodora Johanna Smits (st)
Na de Hoogmis ontvangst van de uitgenodigde groeperingen
12.00 uur Middaggebed in de Sterre-der-Zee-kapel

info

(043) 321 38 54 (dinsdag en vrijdag, 10-12 uur)
info@sterre-der-zee.nl
www.sterre-der-zee.nl

locatieOnze Lieve Vrouweplein 7
plaatsMaastricht (Limburg)
postcode62
bisdomRoermond
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl