Vandaag is woensdag 24 april  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneerzondag 24 november 2013    Evangelie van 2013-11-24
(Christus Koning)
begintijd10:00 uur
eindtijd14:00 uur
 titelPater Antoine over kinderaanbidding
beschrijving

Speciaal om aandacht te vragen voor kinderaanbidding komt pater Antoine van de broeders van Sint-Jan naar Nederland, van zondag 24 november tot woensdag 27 november. Op zondag 24 november zal hij voor alle gezinnen een uitleg geven over kinderaanbidding: welkom!

Pater Antoine verblijft in Nederland om meer bekendheid te geven aan de kinderaanbidding. Hij kan bijvoorbeeld lessen en workshops geven over hoe aanbiddingsgemeenschappen met kinderen op te starten en onderhouden. Dit is zeer geschikt voor seminaristen, priesters, diakens pastoraal werkers, catechisten en kinderwerkers. En natuurlijk voor alle ouders, kinderen, jongeren, ouderen. Hij is hiervoor beschikbaar op de ochtend, middag of avond van maandag 25 en dinsdag 26 november.

Het is zijn missie met ‘Children of Hope’ om de liefdevolle aanwezigheid van Jezus in de Heilige Hostie aan alle kinderen en hun gezin bekend te maken; om kinderen te helpen de stille, liefdevolle Ware Aanwezigheid van Jezus in de Eucharistische aanbidding te ontdekken. En dat zij zich meer en meer gaan realiseren hoe veel Hij van ze houdt!

Programma
Voor kinderen en gezinnen:
10.00 uur - Eucharistieviering
11.30 uur - Lunch
12.30 uur - Workshop door p. Antoine (parallelprogramma voor kinderen)
13.30 uur - Eucharistische Aanbidding in kerk
14.00 uur - Afsluiting
Locatie: H.Gerardus Majellakerk, Vleutenseweg 517 Utrecht

Voor de aanbiddingsgroep en alle geïnteresseerden:
14:30 uur - Koffie, thee met wat lekkers
15.00 uur - Lezing door p. Antoine
16.00 uur - Eucharistische Aanbidding
16.45 uur - Afsluiting
Locatie: Thomas a Kempis Leerhuis, Broerestraat 12 Utrecht

Toegang: gratis

info

(06) 42 84 74 84
christane@solcon.nl
www.gerardusmajella.nl

locatieH. Gerardus Majellakerk, Vleutenseweg 517
plaatsUtrecht (Utrecht)
postcode35
bisdomUtrecht
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl