Vandaag is vrijdag 19 april
Heilige Leo
 

categorie categorie Reis
reis
Franciscaanse Beweging

Franciscaanse Beweging

Website E-mail

vd Does de Willeboissingel 11
5211 CA  ’s-Hertogenbosch

(073) 613 13 40

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneervrijdag 5 t/m donderdag 11 september 2014    Evangelie van 2014-09-05
 titelVliegreis naar Assisi
beschrijving

De Franciscaanse Beweging organiseert ook in 2014 weer reizen en voettochten in de voetsporen van Franciscus. Tijdens de inspirerende tochten staan de woorden en het leven van Franciscus centraal - al wandelend in de prachtige Italiaanse streek waar hij 800 jaar geleden rondliep en op een geheel nieuwe, tot de verbeelding sprekende manier, het Evangelie in de praktijk bracht.

Vliegreis naar Assisi
4 - 10 april en 5 - 11 september 2014
Waar haalt paus Franciscus zijn inspiratie vandaan?

De verkiezing van paus Franciscus in maart 2013 bracht een heel nieuw elan in de kerk. Zijn eenvoudige manier van doen heeft veel mensen nieuwe inspiratie gegeven. Waar heeft de paus zijn inspiratie vandaan? Wat bracht hem tot de keuze van deze naam?

Deze reizen bieden een indringende kennismaking met de wereld waarin Franciscus (1182-1226) en Clara (1192-1253) van Assisi leefden en met wat hen bewoog tot een radicale verandering van levensstijl. Behalve Assisi bezoeken we ook de franciscaanse plekken in de omgeving, enkele kluizenarijen in het dal van Rieti en de berg La Verna.

Het verblijf is in een allervriendelijkst hotel in Assisi zelf. De reizen worden georganiseerd in samenwerking met Paulus Reizen te Nijmegen.

Prijs
€ 995 p.p. op basis van halfpension in een middenklasse-hotel in Assisi.
Toeslag eenpersoonskamer € 150

info

Franciscaanse Beweging
(073) 613 13 40
info@franciscaansebeweging.nl
www.franciscaansebeweging.nl

organisatieFranciscaanse Beweging
locatie
plaatsAssisi (Italië)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl