Vandaag is vrijdag 19 april
Heilige Leo
 

categorie categorie Bedevaart
bedevaart
wanneerzaterdag 26 april t/m zaterdag 3 mei 2014    Evangelie van 2014-04-26
(Koningsdag)
 titelZalige Titus Brandsmaparochie naar Lourdes
beschrijving

In de meivakantie van 2014 gaat de nieuwe Zalige Titus Brandsmaparochie op bedevaart naar Lourdes. Een mooie gelegenheid voor parochianen uit wat nu nog de Viersprong is om elkaar nog beter te leren kennen.

Volwassenen, maar dit jaar ook speciaal kinderen met hun ouders en jongeren, worden speciaal uitgenodigd om mee te gaan met deze reis. Of je nu jong of oud bent, het gevoel dat Lourdes je geeft valt niet onder woorden te brengen. Lourdes moet je zelf beleven en wordt vaak een vriendschap voor het leven! Kinderen (van 4 t/m 12 jaar) en jongeren (vanaf 12 jaar) doen mee met de kinder-en jongerenbedevaart van de VNB. Ze beleven de week in groepen, samen met deskundige begeleiding. Ze hebben ieder hun eigen aangepaste programma, waarin rekening gehouden wordt met de belevingswereld van de kinderen en jongeren. Ook voor kinderen en jongeren die zorg nodig hebben gaan er deskundigeen bevoegde vrijwilligers mee.

De volwassenen hebben hun eigen programma. Er wordt uitgebreid stil gestaan bij de vele ontmoetingen die van Lourdes zo’n bijzondere plek maken: de ontmoeting met jezelf, de ontmoeting met anderen en misschien zelfs een ontmoeting met die Ander, die we vaak God noemen.

De reis duurt 8 dagen en is in demeivakantie van 26 april t/m 3 mei 2014. De reis is volledig verzorgd en medische en pastorale begeleiding is aanwezig. Deelname is in principe voor iedereen mogelijk: van jong tot oud, ziek of gezond, gehandicapt of niet-gehandicapt. Rollators en rolstoelen kunnen in Lourdes geleend worden.

De Zalige Titus Brandsmaparochie ontstaat op 1 januari 2014 als de parochies van Bolsward, Makkum, Witmarsum en Workum samengaan.

info

VNB Lourdeswerk Bolsward
(0515) 580 870

locatie
plaatsLourdes (Frankrijk)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl