Vandaag is donderdag 28 maart
Witte Donderdag
 

categorie categorie Liturgie
liturgie
Priorij Nazareth

Priorij Nazareth

Website E-mail

Priorij Nazareth
Klooster Oude Munt

Benedictinessen
van het heilig Sacrament

van Wevelickhovenstraat 1
5931 KS Tegelen
(077) 373 15 72

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerwoensdag 16 t/m zondag 20 april 2014    Evangelie van 2014-04-16
(Verjaardag paus Benedictus XVI)
 titelPaastriduĆ¼m o.l.v. pater G. Wilkens SJ
beschrijving

Aankomst woensdag 16 april tussen 15.00 en 16.00u. Vertrek op Eerste Paasdag na de Hoogmis. Bijdrage € 175,00.

Enkele dagen in verbondenheid met het gebeds­leven van onze communiteit. Er is dag en nacht gelegenheid tot eucharistische aanbidding. Op alle kamers zijn een Bijbel, de Navolging van Christus en het Katholiek Gebedenboek aanwe­zig.

In het gasten­verblijf is geen lift. Er zijn enkele kamers op de begane grond beschikbaar. Zie ook de nadere info.

Als kosten voor persoonlijke retraites gaan wij uit van € 37,00 per etmaal; de dag van komen en van gaan worden samen als één dag gerekend. Zijn de kosten bezwaarlijk, dan kunt u contact met ons opnemen. Gaat u daarbij in alle eerlijk­heid voor uzelf na wat voor u redelijk en moge­lijk is. We kunnen dit dan bespreken.

Wij vragen u – indien mogelijk - zelf schrijfgerei, lakens, kussen­slo­pen en handdoeken mee te brengen. Het is echter moge­lijk om voor € 6,00 een lakenpakket te huren en voor € 2,50 een handdoekenset.

Opgave kan telefonisch of via e-mail: 077-3731572 of retraite@oudemunt.nl . Hier kunt u ook terecht voor nadere informatie of een kennis­ma­king met onze communiteit.

info

077-3731572
retraite@oudemunt.nl
www.oudemunt.nl

organisatiePriorij Nazareth
locatiePriorij Nazareth, Van Wevelickhovenstraat 1
plaatsTegelen (Limburg)
postcode59
bisdomRoermond
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl