Vandaag is vrijdag 29 maart
Goede Vrijdag
 

categorie categorie Lezing
lezing
Vereniging van Vrouwen in de RK Kerk
(VVRKK)

Vereniging van Vrouwen in de RK Kerk

Vereniging van Vrouwen in de RK Kerk

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerwoensdag 26 november 2014    Evangelie van 2014-11-26
begintijd11:15 uur
eindtijd15:00 uur
 titelDe Geest van Liturgie
beschrijving

De vereniging VVRKK heeft voor 2014 als jaarthema gekozen: Theologische werken van Emeritus Paus Benedictus XVI. In 5 bijeenkomsten zal telkens een onderwerp aan de orde komen. Deze dag is de 5e bijeenkomst enluidt de titlel van de lezing: De Geest van de Liturgie: Gods grote gave aan de Kerk.

De dag begint om 11.15 uur met een H. Mis in de kerk van de Capucijnen aan de Does v.d. Willeboissingel 12 te ’s-Hertogenbosch.

Na de H.Mis is er gelegenheid een zelf meegebrachte lunch te gebruiken in het Franciscushuis gelegen naast de kerk. Koffie thee en soep zijn ter plaatse verkrijgbaar.

Om 12.45 uur begint de lezing eveneens in het Franciscushuis, die gehouden zal worden door Drs. M. Otto, pastoor van Limbricht, Guttecoven en Einighausen. (L) Deze zal ook de H. Mis celebreren.

Na de lezing is er gelegeheid tot het stellen van vragen. Na een korte pauze is er voor de leden van de vereniging nog een korte vergadering. We streven er naar om 15.00 uur klaar te zijn.

info

Voorzitter: Drs. J.Bax
(073) 690 79 63
jantjebax@hotmail.com

secretaris: Mw. M. van Hasselt-Hurkmans
(0412) 63 62 10
mariannevanhasselt@outlook.com

organisatieVereniging van Vrouwen in de RK Kerk
locatieFranciscushuis, Van der Does de Willeboissingel 10
plaatsDen Bosch (Noord-Brabant)
postcode52
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl