Vandaag is donderdag 28 maart
Witte Donderdag
 

categorie categorie Reis
reis
Congregatie van Sint Jan
(Sint Jan)

Congregatie van Sint Jan

Website E-mail

Met o.a. de Broeders van Sint Jan, de Zusters van Sint Jan en het jongerenprogramma Licht Vuur & Waarheid

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneervrijdag 18 t/m zondag 27 juli 2014    Evangelie van 2014-07-18
begintijd10:00 uur
eindtijd12:00 uur
 titelBergkamp 12 t/m 17 jaar
beschrijving

Eindelijk is het zover, bergkamp is terug! Klimmend en klauterend langs steile bergpaden op weg naar toppen boven de 3500 m. Verkoeling zoeken we in bergmeren, of in de sneeuw op machtige gletsjers. Het wordt weer een onvergetelijk ervaring!

Voor wie: jongens en meisjes van 12 t/m 17 jaar
Datum: 14 - 24 juli 2014 
Locatie: Alpen

Prijs:
 € 375 Bij inschrijving vóór 1 april betaal je € 325!)

Inschrijven
Je bent nog geen 18 jaar, daarom moet je toestemming vragen aan je ouders. Bij het invullen van de gegevens bij de inschrijving, zul je de hulp nodig hebben van je ouders. Dat wijst zich vanzelf. Je ouders zullen ermee moeten instemmen de inschrijving ondertekenen.

Wat nu verder…
Als je je ingeschreven hebt, zal de hoofdleiding van het kamp je een mail sturen. Dit zal in de weken voor het kamp zijn. Dan zal de leiding je alle informatie geven over het vervoer, de paklijst, de contactinformatie en alles wat nodig is om het kamp tot een groot succes te maken. Heb je nog vragen, neem dan contact met ons op vialvw@stjan.org .

Kosten
Bij aanmelding van meerdere kinderen van een gezin wordt een korting aangeboden van 25%. Neem daarvoor contact met ons op (het liefst voor u de kinderen inschrijft) om de prijs te overleggen. De kosten mogen het plezier van een kamp niet belemmeren. Als kosten een probleem zijn, neem dan ook contact met ons op.

info

lvw@stjan.org
stjan.org/nl/lvw-activiteiten/evenement/4182-de-kleine-karavaan.html

organisatieCongregatie van Sint Jan
locatieAlpen
plaatsAlpen
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl