Vandaag is vrijdag 29 maart
Goede Vrijdag
 

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
Bisdom Rotterdam
(B Rotterdam)

Bisdom Rotterdam

Website E-mail

Bisdombureau
Koningin Emmaplein 3
3016 AA Rotterdam

tel (010) 281 51 71

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzondag 27 juli t/m zaterdag 2 augustus 2014    Evangelie van 2014-07-27
(Titus Brandsma)
 titelJongerenkamp 15-17 jaar Bisdom Rotterdam
beschrijving

Het jongerenkamp is voor jongens en meisjes van 15 tot en met 17 jaar. De jongeren komen uit het hele bisdom, zeg maar de provincie Zuid-Holland. Op kamp leer je daarmee nieuwe vrienden en vriendinnen kennen! Nogal eens zijn er jongeren die al eerder op kamp zijn geweest en het leuk vinden elkaar opnieuw te ontmoeten.

Locatie & programma
Het kamp wordt georganiseerd in een scoutinggebouw in een bosrijke omgeving. Er wordt van alles gedaan: sport en spel, zwemmen, fietsen. Er is een wereld te ontdekken, daar wordt veel aandacht aan besteed. Er is veel afwisseling in het programma, zodat er ook rustige momenten zijn om met elkaar iets te maken of muziek te maken. Ook is er ruimte om een goed gesprek met elkaar te hebben, wat de onderlinge band tussen de jongeren versterkt.

Thema
Op het jongerenkamp wordt aandacht gegeven aan het katholieke geloof. Er is iedere dag een dagopening en een dagsluiting. Halverwege de week is er een viering die op het kamp met de jongeren wordt voorbereid. Ook in de werkvormen komt het geloof terug, veelal aan de hand van het thema. Dit jaar staan de verhalen over koning David centraal. Van herdersjongen schopte hij het tot koning - de beste die het Joodse volk ooit gehad heeft.

Praktisch
De prijs voor het kamp dekt alle kosten: huisvesting, maaltijden, activiteiten. Enthousiast geworden? Schrijf je in! Het enige wat je zelf moet doen is zorgen dat je op het kamp komt, samen met je fiets.

info

Bisdom Rotterdam, afdeling Pastorale Dienstverlening
Fredi Timmermans
(010) 281 51 84
pastoraledienstverlening@bisdomrotterdam.nl
www.bisdomrotterdam.nl/algemeen/jongeren/Pages/Zomerkampen.aspx

organisatieBisdom Rotterdam
locatie
plaatsDoesburg (Gelderland)
postcode69
bisdomUtrecht
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl