Vandaag is donderdag 28 maart
Witte Donderdag
 

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
Bisdom Rotterdam
(B Rotterdam)

Bisdom Rotterdam

Website E-mail

Bisdombureau
Koningin Emmaplein 3
3016 AA Rotterdam

tel (010) 281 51 71

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzondag 27 juli t/m zaterdag 2 augustus 2014    Evangelie van 2014-07-27
(Titus Brandsma)
 titelTienerkamp 13-14 jaar Bisdom Rotterdam
beschrijving

Het tienerkamp is voor jongens en meisjes van 13 en 14 jaar. De tieners komen uit het hele bisdom, zeg maar de provincie Zuid-Holland. Op kamp leer je dus in elk geval nieuwe vriendjes en vriendinnetjes kennen! Nogal eens zijn er kinderen die al eerder op kamp zijn geweest en het leuk vinden elkaar opnieuw te ontmoeten.

Locatie & programma
Het kamp wordt georganiseerd in een scoutinggebouw in een bosrijke omgeving. Er wordt van alles gedaan: sport en spel, zwemmen, fietsen. Er is veel afwisseling in het programma, zodat er ook rustige momenten zijn om met elkaar iets te maken, toneel voor te bereiden, muziek te maken, te zingen en zo meer.

Thema
Op het tienerkamp wordt aandacht gegeven aan het katholieke geloof. Er is iedere dag een dagopening en een dagsluiting. Halverwege de week is er een viering die op het kamp met de tieners wordt voorbereid. Ook in de werkvormen komt het geloof terug, aan de hand van het jaarthema. Dit jaar zijn dat de verhalen van koning David, hij was ‘een koning te rijk’!

Praktisch
De prijs voor het kamp dekt alle kosten: huisvesting, maaltijden, activiteiten. Vul snel het inschrijfformulier in. Het enige wat je dan nog zelf moet doen is zorgen dat je op het kamp komt en neem een fiets mee!

info

Bisdom Rotterdam, afdeling Pastorale Dienstverlening
Fredi Timmermans
(010) 281 51 84
pastoraledienstverlening@bisdomrotterdam.nl
www.bisdomrotterdam.nl/algemeen/jongeren/Pages/Zomerkampen.aspx

organisatieBisdom Rotterdam
locatie
plaatsNootdorp (Zuid-Holland)
postcode26
bisdomRotterdam
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl