Vandaag is donderdag 25 april  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
Katholieke Charismatische Vernieuwing
(KCV)

Katholieke Charismatische Vernieuwing

Website E-mail

Katholieke Charismatische Vernieuwing staat voor Jong, vernieuwend, radicaal en midden in de Kerk

Nederland
www: www.kcv-net.nl
email: info@kcv-net.nl

België
www: www.kcv.be
email: kcv@yucom.be

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneervrijdag 25 juli t/m vrijdag 1 augustus 2014    Evangelie van 2014-07-25
(Sint Jacob)
 titel10e Celebrate Vakantieconferentie
beschrijving

Van vrijdag 25 juli t/m vrijdag 1 augustus 2014 is er weer Celebrate Vakantieconferentie. Traditiegetrouw zal het weer plaatsvinden op Pagedal, Hoveniersweg 1 te Stadskanaal.

Thema 2014: Puur goud

Voor iedereen
Celebrate is bedoeld voor iedereen: voor tieners en jongeren, voor alleenstaanden, voor gezinnen, voor kinderen. Voor iedereen van nul tot negenennegentig. Kom! Meer dan welkom!

10e Celebrate festival
Dit jaar is het 10e Celebrate festival: een ideale gelegenheid om bij deze feest-editie je vrienden en vriendinnen, je buren, je hele gebedsgroep, je collega’s of je achternicht mee te vragen. Laten we er een groot feest van maken. Door het gevarieerde aanbod van lezingen, activiteiten, workshops en veel meer is er voor ieder wat wils.

Vakantiepark Pagedal
In 2014 zijn we wederom te gast op het vakantiepark Pagedal in Stadskanaal: zuidoost Groningen. Het park ligt op de grens van Groningen en Drenthe, midden in het groen. Pagedal biedt naast de gebruikelijke vakantiefaciliteiten als huisjes, camping, zwembad, recreatieplas en sportfaciliteiten ook conferentiezalen en ruimtes waar het inhoudelijke programma van Celebrate plaatsvindt. Tezamen de perfecte plek om vakantie te vieren en een conferentie te houden.

Katholieke Charismatische Vernieuwing (KCV)
Vakantieconferentie Celebrate wordt georganiseerd door: de Katholieke Charismatische Vernieuwing (KCV), een van de nieuwe bewegingen ten dienste van de Katholieke Kerk. We verlangen ernaar dat God mensen van vandaag opnieuw aanspreekt. Dat de heilige Geest mensen vervult van het Evangelie. Dat wij mensen, onze geloofsgemeenschappen en onze kerk vernieuwd worden door Gods heilige Geest. In onze activiteiten willen we de vernieuwende kracht van de heilige Geest uitdragen en vieren met elkaar. Er is een actief kinder-, tiener- en jongerenwerk, er zijn bezinningsdagen, toerustingsweekenden en cursussen.

info

www.celebratefestival.nl

organisatieKatholieke Charismatische Vernieuwing
locatiePagedal, Hoveniersweg 1
plaatsStadskanaal (Groningen)
postcode95
bisdomGroningen-Leeuwarden
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl