Vandaag is vrijdag 29 maart
Goede Vrijdag
 

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
Katholieke Charismatische Vernieuwing
(KCV)

Katholieke Charismatische Vernieuwing

Website E-mail

Katholieke Charismatische Vernieuwing staat voor Jong, vernieuwend, radicaal en midden in de Kerk

Nederland
www: www.kcv-net.nl
email: info@kcv-net.nl

België
www: www.kcv.be
email: kcv@yucom.be

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzaterdag 26 juli t/m vrijdag 1 augustus 2014    Evangelie van 2014-07-26
 titel4U Festival - Running the race
beschrijving

Van zaterdag 26 juli t/m vrijdag 1 augustus 2014 is er weer het 4U jongerenfestival op Pagedal, Hoveniersweg 1 te Stadskanaal.

Thema 2014: Running the race
De wedstrijd rennen. Komende zomer het WK voetbal, daarna weer de Olympische Spelen. De sporters die hieraan meedoen ontzeggen zich veel en werken erg hard voor de winst, maar zij krijgen een tijdelijke prijs.

Wat heb jij over voor de eeuwige prijs? Ren de race van je leven met God, dan wacht je een prijs mooier dan je je voor kunt stellen. Je hebt de beste coach die je maar kunt wensen, Hij heeft vertrouwen in je, Hij kent je krachten, je talenten. Hij weet dat jij dit kan. Deze coach is onze Heer.

Samen met 150 leeftijdgenoten kun jij deze zomer ontdekken hoe het is de race voor Jezus te rennen op 4U! We gaan samen op zoek naar wie Jezus is, hoe je Hem kunt volgen en wat Hij speciaal jou te bieden heeft.

Dit doen we door samen naar teachings te luisteren, te lofprijzen en de Eucharistie te vieren. Natuurlijk ook door samen superveel lol te hebben, door gave workshops, muziek en spellen en veel meer!

Wat? Tienerfestival 4U!
Wanneer? 26 juli t/m 1 augustus 2014
Waar? Pagedal - Stadskanaal (Groningen)
Voor wie? Iedereen van 12-18 jaar oud

info

www.celebratefestival.nl

KCV jongerencentrum
(0492) 477 657
tieners@kcv-net.nl
www.kcv-net.nl

organisatieKatholieke Charismatische Vernieuwing
locatiePagedal, Hoveniersweg 1
plaatsStadskanaal (Groningen)
postcode95
bisdomGroningen-Leeuwarden
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl