Vandaag is woensdag 24 april  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneerwoensdag 23 april 2014    Evangelie van 2014-04-23
(Sint Joris)
begintijd10:30 uur
eindtijd13:00 uur
 titelOpen dag Inloophuis De Herberg
beschrijving

Kennismaken met veelkleurige diaconie

Inloophuis ‘De Herberg’ in Westervoort is een bijzondere plek. Een locatie waar ‘veelkleurige’ diaconie bedreven wordt. Het is een plek voor ontmoeting. Iedereen is welkom. Een plaats waar je zomaar binnen kunt lopen voor een kopje koffie of thee. Waar je even tot jezelf mag komen. En vooral, waar je een luisterend oor vindt om in vertrouwen te praten over wat jij belangrijk vindt.

De Herberg wil een plek zijn waar mensen zichzelf mogen zijn. Dat lijkt misschien vanzelfsprekend, maar wat als je om wat voor reden dan ook het vertrouwen in de mensen en de omgeving kwijt bent geraakt? Wanneer schaamte je leven overheerst? Als je leven weinig zin meer lijkt te hebben, omdat het bestaat uit ploeteren om het hoofd boven water te houden? Wat als je je kinderen niet meer kunt geven wat ze nodig hebben? Waar kan je dan nog heen?

We nodigen u uit om een ochtend met ons door te brengen in De Herberg, een inloophuis dat voor een groeiend aantal mensen een veilige haven is geworden. Via informatie en ontmoeting kunt u een indruk krijgen van deze bijzondere plaats, die niet voor niets De Herberg heet. Deelname is gratis, u dient alleen op eigen gelegenheid naar Westervoort te komen en een lunchpakket mee te nemen. Voor koffie of thee zorgen wij!

info

Centraal secretariaat Sint Willibrordusparochie Zevenaar
(0316) 52 34 68
secretariaat@sint-willibrordusparochie.nl

Heilige Vier Evangelisten Duiven
(0316) 28 56 50
secretariaat@4evangelisten.nl

www.sint-willibrordusparochie.nl

locatieInloophuis De Herberg, Dorpstraat 107
plaatsWestervoort (Gelderland)
postcode69
bisdomUtrecht
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl