Vandaag is vrijdag 29 maart
Goede Vrijdag
 

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
Bisdom Rotterdam
(B Rotterdam)

Bisdom Rotterdam

Website E-mail

Bisdombureau
Koningin Emmaplein 3
3016 AA Rotterdam

tel (010) 281 51 71

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerwoensdag 30 april 2014    Evangelie van 2014-04-30
begintijd14:00 uur
eindtijd17:00 uur
 titelDaden van Liefde: bijeenkomst voor diakens
beschrijving

Op 30 april 2014 organiseert het bisdom Rotterdam in het kader van het Jaar van Daden van Liefde een ontmoeting van bisschop Van den Hende met de permanent diakens van het bisdom. Alle diakens hebben daartoe reeds een uitnodiging ontvangen.

Op 24 november 2013 is voor het bisdom Rotterdam een nieuw themajaar begonnen: het Jaar van Daden van Liefde. De diaken, representant van Christus Dienaar zal zich op een bijzondere wijze met dit thema verbonden weten. Tijdens de ontmoeting staan twee teksten centraal: de Vastenbrief 2014 van paus Franciscus en hoofdstuk 4 (over de sociale dimensie van de evangelisatie) van de apostolische exhortatie Evangelii Gaudium van de Heilige Vader. Naar aanleiding van deze teksten wordt over het belang van daden van liefde, gevoed door het geloof in Christus, de Dienaar bij uitstek, van gedachten gewisseld.

Deze ontmoeting vindt plaats op woensdag 30 april 2014 van 14.00 tot 17.00 uur in priester- en diakenopleiding Vronesteyn, Park Vronesteyn 14 te Voorburg (070–3873804). Download de uitnodigingsbrief (PDF). 

Na de versperviering is er onder het genot van een drankje tot omstreeks 17.30 uur gelegenheid voor een informele ontmoeting.

Aanmelding graag via  dadenvanliefde@bisdomrotterdam.nl onder vermelding van ‘ontmoeting diakens’ tot vrijdag 25 april 2014.

info

dadenvanliefde@bisdomrotterdam.nl
www.bisdomrotterdam.nl

organisatieBisdom Rotterdam
locatiePriester- en diakenopleiding Vronesteyn, Park Vronesteyn 14
plaatsVoorburg (Zuid-Holland)
postcode22
bisdomRotterdam
doelgroepPriesters en religieuzen Priesters en religieuzen
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl