Vandaag is donderdag 18 april  

categorie categorie Liturgie
liturgie
wanneerzondag 27 april 2014    Evangelie van 2014-04-27
(Goddelijke Barmhartigheid / Beloken Pasen)
begintijd20:30 uur
eindtijd22:00 uur
 titelGebedswake voor twee heilige pausen
beschrijving

Op zondag 27 april gaat mon­seigneur André-Joseph Léonard, aarts­biss­chop van Mechelen-Brussel, voor in een dankzeg­gingswake voor de heiligverk­lar­ing van paus Johannes XXIII en paus Johannes Paulus II. Beide pausen zullen eerder die dag in Rome wor­den heilig verk­laard door paus Fran­cis­cus.

Mgr. Léonard zal die dubbele pauselijke heiligverk­lar­ing in Rome bij­wo­nen, waarna hij in allerijl naar Brus­sel terug­keert om in de wake ’s avonds in Brus­sel voor te gaan. De twee­t­al­ige wake wordt gehouden in de kerk van St. Jacob op Kouden­berg aan het Kon­ingsplein.  

De twee­t­al­ige wake vindt plaats in Sint-Jacob op Kouden­berg op het Kon­ingsplein in Brus­sel.

info

www.kerknet.be

locatieSint-Jacob op KoudenĀ­berg, Koningsplein
plaatsBrussel (België)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl