Vandaag is dinsdag 16 april
Verjaardag paus Benedictus XVI
 

categorie categorie Retraite
retraite
Congregatie van Sint Jan
(Sint Jan)

Congregatie van Sint Jan

Website E-mail

Met o.a. de Broeders van Sint Jan, de Zusters van Sint Jan en het jongerenprogramma Licht Vuur & Waarheid

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerwoensdag 16 t/m zondag 20 april 2014    Evangelie van 2014-04-16
(Verjaardag paus Benedictus XVI)
begintijd18:00 uur
 titelPaasretraite - Adam, waar ben je?
beschrijving

De drie dagen van het Lijden, Sterven en Verrijzenis van Christus zijn het hart van de grote week van de herschepping van de mens door Christus. Op de vraag ‘Adam, waar ben je?’, is het uiteindelijk Christus die met heel zijn mens-zijn antwoord geeft. Deze drie dagen zullen we samen vieren, volgens het ritme van de vieringen van de Paasliturgie, om ons te openen voor het werk van de Vader: de nieuwe schepping in ons tot stand te brengen.

De stille retraite begint op woensdag 16 april om 18.00 uur en eindigt op Paasochtend, zondag 20 april, na de Lauden en een feestelijk ontbijt.
De lezingen worden gegeven door pater Gabriel.

Locatie: Willibrordushuis, Den Haag
Kosten
: € 145 (€ 85 voor jongeren)
De prijs mag geen belemmering zijn; mocht u niet in de gelegenheid zijn het hele bedrag op te brengen, neemt u dan contact op met een van de broeders.

info

www.stjan.org

organisatieCongregatie van Sint Jan
locatieWillibrordushuis, Oude Molstraat 35
plaatsDen Haag (Zuid-Holland)
postcode25
bisdomRotterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl