Vandaag is donderdag 28 maart
Witte Donderdag
 

categorie categorie Reis
reis
Werkgroep Katholieke Jongeren
(WKJ)

Werkgroep Katholieke Jongeren

Website E-mail

Organisatie voor en door jongeren met als doel het vieren en uitdragen van het katholieke geloof

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzaterdag 26 juli t/m zaterdag 2 augustus 2014    Evangelie van 2014-07-26
 titelWKJ Zomerkamp
beschrijving

Ook al hebben we dit jaar nog geen echt winter gehad, de zomer is toch alweer in de nabije toekomst. Voor ons als WKJ betekent dit maar één ding: Zomerkamp!

Afgelopen jaar hebben we een super leuk kamp gehad en ook dit jaar gaan we weer proberen dit te evenaren. We organiseren voor jullie weer allerlei leuke uitjes als kanoën, bowlen en midgetgolven. Ook zal er weer genoeg sport en spel op het programma staan; daarbij kun je denken aan zeskamp en spellen op het veld of in het bos.

Natuurlijk komt ook ons katholieke geloof genoeg aan bod in de kampweek. Het thema van dit jaar is ‘Hoop’. Dit thema gaan we door de week heen uitwerken door middel van gesprekken en opdrachten tijdens de themaverwerking. Daarnaast organiseren we een aanbidding en een heilige mis op zijn tijd.

Het enig dat wij nog nodig hebben om er ook dit jaar weer een geslaagde week van te maken, zijn super leuke tieners. Dat ben jij dus! En niet alleen jij, ook jouw vrienden en vriendinnen, neefjes en nichtjes... Een vol kamp is immers nog leuker dan een kamp dat half vol is. Hoe meer zielen…

Nog even wat praktische informatie: Het kamp is dit jaar gepland van zaterdag 26 juli tot en met zaterdag 2 augustus en is voor tieners van 12 tot en met 16 jaar. De locatie is het scouting gebouw te Venray. De kosten van de kampweek zijn € 139 per persoon.

Mocht je je willen opgeven dan kan dat door het opgaveformulier in te vullen.

info

(06) 36 32 23 04
zomerkamp@wkj.nl
www.wkj.nl

organisatieWerkgroep Katholieke Jongeren
locatie
plaatsVenray (Limburg)
postcode58
bisdomRoermond
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl