Vandaag is donderdag 25 april  

categorie categorie Bedevaart
bedevaart
wanneerzondag 27 t/m woensdag 30 juli 2014    Evangelie van 2014-07-27
(Titus Brandsma)
 titelFietsbedevaart naar Kevelaer
beschrijving

Priesterstudenten Gauthier de Bekker en Henk van Hamersveld organiseren eind juli wederom een fietsbedevaart naar Kevelaer.

“Ben jij die jongere die niet vies is van een uitdaging? Dan is de fietsbedevaart naar Kevelaer echt iets voor jou!” Dat is de oproep die beide studenten doen namens de Broederschap O.L.V. van Kevelaer (afdeling Amersfoort e.o. en ‘t Gooi). Van 27 t/m 30 juli organiseren zij een fietsbedevaart naar Kevelaer voor jongeren van 15 t/m 30 jaar.

Henk en Gauthier: “Vol goede moed fietsen we in één dag naar Kevelaer. We maken er een gezellige tocht van. De ongeveer 100 km lange tocht starten we vanaf de St. Josephkerk in Hooglanderveen. Na aankomst zullen we Maria hulde brengen en genieten van de welverdiende rust.

Maandag na het ontbijt maken we kennis met het plaatsje en verwelkomen we de pelgrims die per bus komen. Zij zullen twee dagen in Kevelaer blijven. Deze twee dagen zullen we samen met hen optrekken en het programma volgen. Pas een dag later fietsen wij terug.

Bij aankomst in Hooglanderveen sluiten we de reis af bij de Lourdesgrot.” Deze fietstocht wordt voor de zesde keer georganiseerd. Voor wie niet wil of kan fietsen: op 28 en 29 juli vertrekken er – voor de 264ste keer – ook bussen naar Kevelaer.

Deelnamekosten voor de fietsbedevaart zijn € 175
Aanmelden kan tot maandag 7 juli.

info

(06) 12 70 40 96
jongkevelaer@gmail.com
facebook.com/BedevaartnaarKevelaer

locatieHooglanderveen naar Kevelaer (D)
plaatsHooglanderveen (Utrecht)
postcode38
bisdomUtrecht
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl