Vandaag is donderdag 28 maart
Witte Donderdag
 

categorie categorie Muziek
muziek
wanneerdinsdag 29 juli 2014    Evangelie van 2014-07-29
begintijd20:00 uur
 titelConcert panfluit en orgel
beschrijving

Deze zomer geven panfluitiste Noortje van Middelkoop en organist Harm Hoeve weer diverse feestelijke zomerconcerten in het land. Ze spelen een vrolijke en toegankelijke muziek voor jong en oud.

Op dinsdag 29 juli spelen ze in de Grote Kerk te Epe (Beekstraat 1).

Op het programma staat onder andere de bekende Hongaarse Czardas van Monti, de mars Stars and Stripes en het door Suzan Boyle bekend geworden lied “I dreamed a dream”. Ook licht-klassieke werken van Vivaldi zullen gespeeld worden. Natuurlijk ontbreekt de Roemeense volksmuziek niet op deze concerten.

Noortje en Harm spelen eveneens een aantal bewerkingen van bekende geestelijke liederen; muziek die bij velen zeker een snaar zal raken. Noortje en Harm werken al meer dan 15 jaar samen en geven optredens met panfluit, orgel en piano. Hun repertoire is veelzijdig en virtuoos en wordt op een spontane muzikale wijze gebracht. Noortje en Harm hebben samen vier cd’s opgenomen.

Noortje kreeg o.a. les van de wereldberoemde panfluitist George Zamphir. Zowel Noortje als Harm zijn regelmatig op radio en televisie te beluisteren. De prachtige akoestiek van Epe’s Grote Kerk en haar mooie orgel zullen zeker bijdragen aan het welslagen van dit concert.

Het concert begint om 20.00 uur. Kaarten zijn vanaf 19.15 uur verkrijgbaar aan de kerkzaal. De toegang is € 10 voor volwassenen en € 5 voor kinderen t/m 16 jaar. Gezinskaarten kosten € 30 (maximaal 2 volwassenen). Er is ook een cd tafel aanwezig.

info

www.noortjevanmiddelkoop.nl
www.harmhoeve.nl

locatieGrote Kerk, Beekstraat 1
plaatsEpe (Gelderland)
postcode81
bisdomUtrecht
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl