Vandaag is donderdag 25 april  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneervrijdag 19 t/m zondag 21 september 2014    Evangelie van 2014-09-19
begintijd19:00 uur
eindtijd14:00 uur
 titelGezinsweekend Abdij van Postel
beschrijving

Gezinsweekend
Van vrijdag 19 september tot en met zondag 21 september organiseert de abdij van Postel een gezinsweekend.

Gezinsdag
Op zaterdag 20 september is er de gezinsdag rond het thema “De heilige Johannes XXIII. Leven en levenslessen. In de leerschool van de zachtmoedigheid en de nederigheid”.

Abt Frederic Testaert o.praem
Abt Frederic Testaert o.praem, abt van de abdij van Postel, zal deze dag begeleiden. Het zal een dag worden gevuld met gebed en ontmoeting, geloofsverdieping en gesprek. We vieren de H. Mis met onze gezinnen en nemen deel aan het avondgebed van de abdijgemeenschap. Er is biechtgelegenheid voor oud en jong. Er is catechese en opvang voor de kinderen. Iedereen mag deelnemen, men hoeft niet in gezinsverband te komen.

Voor wie op zoek is naar meer; wie dieper wil kennismaken met andere jonge gezinnen; wie met andere jonge gezinnen wil bidden; wie even in stilte met Maria bij Jezus wil vertoeven tijdens de Aanbidding; wie gezellig wil napraten... is er de mogelijkheid om het ganse weekend te komen: van vrijdag 19 september (vanaf 19u) tot zondag 21 september.

info

Pater Benny
0496 / 50 15 23
gastenkwartier@abdijpostel.be

locatieAbdij van Postel, Abdijlaan 16
plaatsPostel (België)
doelgroepGezin Gezin
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl