Vandaag is woensdag 24 april  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
TeenerTime

TeenerTime

Nieuwe beweging voor eigentijdse, katholieke en creatieve catechese
voor tieners. Jong en enthousiast. Gestart in 1995 in Beverwijk,
uitbreidend naar de rest van Nederland

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneervrijdag 26 september 2014    Evangelie van 2014-09-26
begintijd19:30 uur
eindtijd21:30 uur
 titelTeenerTime Zutphen - BBQ en bowlen
beschrijving

Hebben jullie een fijne vakantie gehad? Volgende week beginnen de scholen weer en dus wordt het ook weer tijd voor TeenerTime. Op vrijdag 26 september willen zij het seizoen beginnen met een barbecue en aansluitend gaan we met z’n allen bowlen bij hotel Inntel in Zutphen.

De barbecue zal plaatsvinden aan de Broekweg 5 in Wichmond, bij Nienke en Stijn thuis. Jullie zijn hier van harte welkom om 18.00 uur. Bij goed weer kun je je zwemkleding ook meenemen. Hierna vertrekken we naar hotel Inntel waar we een uur gaan bowlen. Daarna kun je daar weer opgehaald worden om 22.00 uur.

In verband met de reservering en de inkopen voor de barbecue horen we graag van je of je komt en of je eventuele dieet wensen hebt. Laat dit voor 19 september weten, dan kunnen wij alles op tijd regelen.

info

Nienke (06) 36 29 76 38
teenertimezutphen@gmail.com
www.teenertimezutphen.nl

organisatieTeenerTime
locatieBroekweg 5
plaatsWichmond (Utrecht)
postcode72
bisdomUtrecht
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl