Vandaag is zaterdag 20 april  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneerdinsdag 30 september t/m dinsdag 9 december 2014    Evangelie van 2014-09-30
(Sint Hiëronimus)
begintijd18:30 uur
eindtijd21:30 uur
 titelRK Alpha-cursus in Rotterdam
beschrijving

Op de Alpha-cursus maak je in tien weken tijd kennis met het christelijk geloof. Het is een cursus die wereldwijd wordt gegeven in kerken van veel verschillende denominaties. Wekelijks kom je als groep bij elkaar. De cursus start meestal met een gezellige maaltijd. Na het eten luister je naar een boeiende inleiding over het christelijk geloof. Daarna praat je in kleine groepjes door.  Alle vragen mogen worden gesteld.

De eerste cursusdatum is op dinsdag 30 september 2014. Graag eerst aanmelden via onderstaande website van de Lambertuskerk. Daar vindt u ook meer informatie over data en onderwerpen.

info

www.lambertuskerk-rotterdam.nl
010-4123690
alpha@lambertuskerk-rotterdam.nl

locatiePastoriezaal Lambertuskerk, Oostzeedijk Beneden 3
plaatsRotterdam (Zuid-Holland)
postcode30
bisdomRotterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl