Vandaag is vrijdag 19 april
Heilige Leo
 

categorie categorie Lezing
lezing
wanneerdinsdag 7 oktober 2014    Evangelie van 2014-10-07
(Heilige Maagd Maria van de Rozenkrans)
begintijd20:00 uur
eindtijd22:00 uur
 titelRK2j: Henri Nouwen U bent geliefd! preken
beschrijving

Vanaf 30 september: Henri Nouwen “U bent geliefd!” preken met inleiding van Laurent Nouwen.

Op 30 september zijn we van start gegaan met de introductie op de inspirerende preken van Henri Nouwen. Op deze avond was Laurent Nouwen aanwezig die ons liet kennismaken met het inspirerende spirituele leven van zijn broer Henri. Laurent beheert de Henri Nouwen Stichting (www.nouwen.org) en is onder meer actief in de Oekraïne.

Data

  • 7 oktober
  • 21 oktober
  • 28 oktober

worden de ‘Hour of Power’ preken van Henri Nouwen getoond. De preken zijn pakkend van begin tot einde en gaan over de liefde van God. Op een gepassioneerde en inzichtelijke manier vertelt hij over de liefde van God en waarom wij de geliefden van God zijn. Na iedere preek staan we in Nederlandstalige en Engelstalige gespreksgroepjes stil bij de boodschap van Henri Nouwen.

RK2j (Rooms Katholieke jongeren Rotterdam Kralingen) is een gezellige en laagdrempelige manier om andere Rooms-Katholieke jongeren te ontmoeten. Wij bieden geloofsverdieping door in kleine gespreksgroepjes, aan de hand van een dagthema (ingeleid door een informatieve DVD, een gastspreker of ander cursusmateriaal), van gedachten/ervaringen te wisselen. 

Daarnaast organiseren wij ook allerlei activiteiten zoals filmavonden, vieren we Sinterklaas en sluiten we het seizoen af met een gezellig BBQ! We richten ons op Nederlandstalige en Engelstalige jongeren tussen de 20 t/m 35 jaar (dit is niet strikt).

Hoe dan ook, de gezellige en open sfeer maakt iedere bijeenkomst een groot succes!

info

rk2j@lambertuskerk-rotterdam.nl
www.lambertuskerk-rotterdam.nl/rk2j.html

locatieParochiehuis St. Lambertuskerk
plaatsRotterdam (Zuid-Holland)
postcode30
bisdomRotterdam
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl