Vandaag is vrijdag 29 maart
Goede Vrijdag
 

categorie categorie Bedevaart
bedevaart
RKJ Delft

RKJ Delft

Website E-mail

RKJ Delft (Regionale Katholieke Jongerengroep) is een van de oudste lokale jongerengroepen ontstaan vanuit de WKJ (Werkgroep Katholieke Jongeren)

Burgwal 20
2611 GJ Delft

(015) 262 82 31

Jongerenruimte St. Ursulaparochie

Kappeyne van de Coppellostraat 4
Delft

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzondag 5 oktober 2014    Evangelie van 2014-10-05
begintijd08:00 uur
eindtijd19:00 uur
 titelRKJ Bedevaart Amsterdam
beschrijving

Op zondag 5 oktober legt de RKJ Delft een bedevaart af naar Amsterdam. Om 8.00 uur vertrekken we vanaf het centraal station. Deze dag brengen we onder meer een bezoek aan de Missionary of Charity, de Zusters van Moeder Teresa, die belangrijk diaconaal werk verrichten voor de daklozen in de hoofdstad vanuit de spiritualiteit van hun stichteres.

De Heilige Mis vieren we in de Jezuïetenkerk, De Krijtberg, in de binnenstad. ’s Middags brengen we een bezoek aan Ons Lieve Heer op Solder, een voormalig schuilkerk, wat nu een heel boeiend museum is. Heb je ook zin in een dag vol gezelligheid en bezinning? Geef je dan ook op!

Datum: 5 oktober, 8.00-19.00 uur
Kosten: OV, museumbezoek (€ 8 / gratis met Museumkaart)
Lunch: Zorg zelf voor lunch

Geef je op via de Facebookpagina!

info

www.rkjdelft.nl

facebook.com/events/693938974029611

organisatieRKJ Delft
locatie
plaatsAmsterdam (Noord-Holland)
postcode10
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl