Vandaag is woensdag 24 april  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
Bisdom Breda
(B Breda)

Bisdom Breda

Website E-mail

Postbus 90189
4800 RN Breda

Veemarktstraat 48
4811 ZH Breda

tel (076) 522 34 44

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzaterdag 4 oktober 2014    Evangelie van 2014-10-04
(Werelddierendag / Sint Franciscus)
begintijd10:00 uur
eindtijd16:00 uur
 titelVormelingendag - Lopend Vuurtje
beschrijving

Traditiegetrouw vindt op de eerste zaterdag van oktober de jaarlijkse vormelingendag van het bisdom van Breda plaats. Dit jaar is dit op zaterdag 4 oktober 2014 in Bergen op Zoom.

“Lopend Vuurtje is een actieve en inhoudelijke dag voor vormelingen, hun ouders en hun begeleiders,” vertelt Noortje van Seters, als bisdommedewerker belast met de organisatie. “We beginnen met een eucharistieviering om 10.00 uur in de Onze Lieve Vrouw van Lourdeskerk. Bisschop Liesen is de hoofdcelebrant. Vervolgens presenteren we in een spetterende opening het thema van de dag. Deze staat in het teken van ‘de kracht van de Geest’.”

In de middag zijn er aparte workshops voor zowel de vormelingen als de volwassen begeleiders. In deze workshops wordt het thema verder verdiept en uitgewerkt. De afsluiting vindt tussen 15.00 en 16.00 uur plaats bij de Sint Gertrudiskapel nabij de Schelde. Hier ontvangen de alle vormelingen persoonlijk de zegen van de bisschop of de beide bisschoppelijk vicarissen.

Deelname aan Lopend Vuurtje bedraagt € 5 per persoon (inclusief lunch en drinken). Dit geldt zowel voor de volwassenen als voor de kinderen. Inschrijven kan via de parochie of vormselgroep. Voor het aanmelden van de groepen of voor vragen rondom Lopend Vuurtje kunt u per e-mail contact opnemen.

info

Noortje van Seters
jong@bisdombreda.nl
(076) 522 3 444

organisatieBisdom Breda
locatieOnze Lieve Vrouw van Lourdeskerk, Prins Bernhardlaan 66
plaatsBergen op Zoom (Noord-Brabant)
postcode46
bisdomBreda
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl