Vandaag is zaterdag 20 april  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
Kinderen bidden voor Kinderen
(KBVK)

Kinderen bidden voor Kinderen

Website E-mail

Programma’s en materialen om kinderen te leren bidden voor kinderen die ziek zijn of die om andere reden gebed extra nodig hebben. Vaak in combinatie met kinderactiviteiten met kaarten maken voor deze kinderen.

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzondag 26 t/m maandag 27 oktober 2014    Evangelie van 2014-10-26
begintijd15:00 uur
eindtijd16:30 uur
 titelKindermiddag met kinderrozenkrans KBVK
beschrijving

Kindermiddag met kinderrozenkrans en kaarten voor Voedselbank

Aandacht voor kinderen die ziek zijn of om een andere reden extra gebed nodig hebben.

Hierover gaat het tijdens de kindermiddag die gehouden wordt op zaterdag 26 oktober van 15.00-16.30 uur in de Sint Lambertusbasiliek. De kinderen worden om 15.00 uur verwacht in de grote zaal van het parochiehuis achter de kerk, waar ze kaarten gaan maken voor kinderen die het minder goed hebben dan wij. Deze kaarten worden, voorzien van iets lekkers, naar de Voedselbank gebracht.

Om 16.00 uur wordt er in de Mariakapel samen met Pastoor Oortman de kinderrozenkrans gebeden, waarbij de kinderen van tevoren zelf mogen bedenken voor wie ze willen bidden. Ook mogen ze een kaarsje branden. Hierbij zijn natuurlijk ook de ouders en andere belangstellenden van harte welkom.

Parochiehuis: Enschedesestraat 1/ hoek Weemenstraat

info

info@kinderenbiddenvoorkinderen.nl

organisatieKinderen bidden voor Kinderen
locatieEnschedesestraat 1, Hengelo
plaatsHengelo (Overijssel)
postcode75
bisdomUtrecht
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl