Vandaag is dinsdag 23 april
Sint Joris
 

categorie categorie Reis
reis
wanneerdinsdag 25 november 2014    Evangelie van 2014-11-25
 titelPaus spreekt bij het Europese Parlement
beschrijving

Het al eerder aangekondigde bezoek van paus Franciscus op dinsdag 25 november aan het Europese parlement en de Europese instellingen in Straatsburg zal vier uur duren.

Naast een toespraak tot het Europese parlement staat ook een bezoek aan de Raad van Europa en het Europese Hof voor de Rechten van de Mens, een instituut van de raad, op het programma.

Volgens pater Federico Lombardi, de directeur van de persdienst van het Vaticaan, zal de paus ook de Raad van Europa kort toespreken. (Kerknet.be)

info

www.news.va

locatie
plaatsStraatsburg (Frankrijk)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl