Vandaag is donderdag 25 april  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneerzaterdag 31 januari 2015    Evangelie van 2015-01-31
(Heilige Don Bosco)
begintijd10:30 uur
eindtijd17:00 uur
 titelInspiratiedag - Omzien naar elkaar
beschrijving

Zaterdag 31 januari 2015 organiseert het Skanfonds de inspiratiedag ‘Omzien naar elkaar’. Een dag voor en door mensen die zich vanuit de katholieke traditie laten inspireren tot naastenliefde.

Nederland staat op de drempel van grote veranderingen die van invloed zijn op mensen in armoede, vluchtelingen, dak- en thuislozen en zieken. Wat betekent dit in de praktijk voor de uitvoering en betekenis van uw vrijwilligerswerk?

De rode draad van de dag is delen. Delen van bezieling, van ervaringen, tips en mooie verhalen, zodat u aan het einde van de dag met inspiratie, kennis en bemoediging weer naar huis gaat.

De dag vindt plaats in Museum Catharijneconvent in Utrecht, waar op dat moment de tentoonstelling ‘Ik geef om jou!’ te zien is. Deze is mede mogelijk gemaakt door Skanfonds. In het programma is ruimte om deze prachtige tentoonstelling gratis te bezoeken.

info

www.skanfonds.nl/inspiratiedag

locatieMuseum Catharijneconvent, Lange Nieuwstraat 38
plaatsUtrecht (Utrecht)
postcode35
bisdomUtrecht
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl