Vandaag is vrijdag 19 april
Heilige Leo
 

categorie categorie Cursus
cursus
Bisdom Rotterdam
(B Rotterdam)

Bisdom Rotterdam

Website E-mail

Bisdombureau
Koningin Emmaplein 3
3016 AA Rotterdam

tel (010) 281 51 71

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzaterdag 29 november 2014    Evangelie van 2014-11-29
 titelDe psalmen opnieuw- themadag gebedsleiders
beschrijving

Op zaterdag 29 november 2014 vindt de jaarlijkse themadag voor gebedsleiders plaats in de Adelbertkerk in Delft. Dit keer gaan de deelnemers zich verdiepen in de vraag hoe een psalm een bouwsteen kan vormen voor een overweging. Ook andere vragen komen aan de orde. Hoe luister je zo naar de psalm dat God zich daarin laat horen? Hoe kan een psalm je inspireren als gebedsleider? En hoe geef je de psalmen een plek in je dagelijks gebedsleven? De gebedsleiders gaan op de studiedag ook zelf actief aan de slag met verdieping in het boek der psalmen.

De studiedag staat onder leiding van dr. Vincent de Haas. Hij is permanent diaken in het bisdom van Breda, exegeet en werkzaam in de parochie Breda Oost en Teteringen. Voorts is hij staflid aan de priester- en diakenopleiding Bovendonk.

info

www.bisdomrotterdam.nl

organisatieBisdom Rotterdam
locatieAdelbertkerk, Minervaweg 7
plaatsDelft (Zuid-Holland)
postcode26
bisdomRotterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl