Vandaag is donderdag 28 maart
Witte Donderdag
 

categorie categorie Retraite
retraite
wanneervrijdag 13 t/m zondag 15 maart 2015    Evangelie van 2015-03-13
begintijd16:00 uur
eindtijd14:00 uur
 titelMoederretraite
beschrijving

“Het gaat er niet om hoeveel we doen, maar met hoeveel liefde we iets doen.” (Uitspraak Moeder Teresa)

We zijn heel blij en dankbaar dat we in 2015 opnieuw 3 moederretraites mogen organiseren. Deze stille retraites zullen alle drie plaatsvinden in de vastentijd. Je bent van harte uitgenodigd om hieraan deel te nemen! Dit keer zal de goddelijke deugd ‘Liefde’ onze leidraad zijn. 

Weekenden 2015    Geestelijke begeleiding
27 februari-1 maart Rector F. De Rycke
6-8 maart Pastoor R. Wilmink
13-15 maart Rector F. De Rycke

‘Liefde’ is voor ons, moeders, een belangrijke drijvende kracht in ons leven. Liefde voor God, voor onze dierbaren en voor alle bekende en onbekende mensen die we op onze weg tegenkomen. Tegelijkertijd is het in de praktijk vaak een hele uitdaging om ook werkelijk te leven vanuit deze liefde. Daarom is het goed om zo nu en dan in stilte terug te keren naar de Bron van alle Liefde en een moederretraite biedt je hiertoe een mooie gelegenheid. Je mag er Gods liefde ervaren en ontvangen om die op jouw beurt weer door te kunnen geven.

Wij zullen tijdens de retraite wederom te gast zijn in het klooster van de Missiezusters van het Kostbaar Bloed in Aarle-Rixtel. We hebben een eigen programma met diverse conferenties, maar we zullen ons ook regelmatig aansluiten bij de gebedstijden van de zusters. 

Dit jaar zal er ook weer een retraite zijn met (nog) meer stille tijd. Dit weekend (6-7-8 maart) staat onder leiding van pastoor Wilmink en is alleen bedoeld voor moeders die al minimaal twee keer aan een moederretraite hebben deelgenomen. 

Alle retraites beginnen op vrijdagmiddag rond 16.00 uur en eindigen op zondagmiddag rond 14.00 uur. De kosten voor het weekend bedragen € 75,00. De prijs mag echter geen belemmering zijn om deel te nemen aan de moederretraite.

Je aanmelding zien we graag per email: moederretraite@online.nl  tegemoet. Vergeet niet ook het weekend van je 2e en 3e keus te vermelden mocht het weekend van je voorkeur al vol zitten.

Na opgave ontvang je zo spoedig mogelijk een bevestiging, zodat je weet welk weekend je vrij mag houden!

info

Edith Ruijs
(0488) 45 30 40

Hansi Wittenberg
(0488) 45 31 68

Elise van Dijk
(026) 361 35 42

moederretraite@online.nl
www.moederretraite.nl

locatieMissieklooster Heilig Bloed, Kloosterdreef 7
plaatsAarle-Rixtel (Noord-Brabant)
postcode57
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl