Vandaag is vrijdag 29 maart
Goede Vrijdag
 

categorie categorie Festiviteit
festiviteit
Bartholomeus- en Barnabasparochie
(Samen ter Weghe)

Bartholomeus- en Barnabasparochie

H. Bartholomeusparochie
Wal 61
2871 BC Schoonhoven
(0182) 382 455
info@bartholomeusparochie.nl
www.bartholomeusparochie.nl

St. Barnabasparochie
Grote Haven 10
2851 BM Haastrecht
0182-501339
info@barnabasparochie.nl
www.barnabasparochie.nl

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerwoensdag 24 december 2014    Evangelie van 2014-12-24
begintijd19:00 uur
 titelKerstavond - De verdwaalde ster
beschrijving

In de Bartholomeusparochie te Schoonhoven worden dit jaar twee activiteiten georganiseerd om met uw (klein)kinderen Kerstmis te vieren.

Kerstavond “De verdwaalde ster”
Op Kerstavond 24 december om 19.00 uur wordt in de Bartholomeusparochie Schoonhoven (Wal 63) het aloude verhaal van de geboorte van het kindje Jezus verteld en door kinderen uitgebeeld.

Een stralende ster ontmoet de engel Gabriël, die deze kerstnacht het goede nieuws van de geboorte van Christus zal verkondigen. De ster mag de engelen helpen, maar dat gaat mis als de ster uit de hemel valt. Gelukkig vindt de ster het stralende licht van het Kindje Jezus.

Met Kerst gaan er veel mensen en ook veel kinderen naar de kerk, om het bijzondere nieuws te horen van Gods liefde voor de mensen. Wat is deze liefde van God? Er zullen veel bekende kerstliederen worden gezongen, zodat iedereen kan meezingen. U bent van harte welkom!

Driekoningen
De Drie Koningen zijn op weg naar Bethlehem. Zondag 4 januari om 14.30 uur komen zij langs in Schoonhoven, in ‘De Overkant’ (Wal 34). Alle kinderen zijn met hun (groot)ouders van harte uitgenodigd.

De kinderen kunnen een brief aan de Drie Koningen schrijven met daarin wat zij aan God willen vragen, op de voorspraak van de koningen. Kom jij / komt u ook?

info

www.bartholomeusparochie.nl

organisatieBartholomeus- en Barnabasparochie
locatieBartholomeuskerk, Wal 63
plaatsSchoonhoven (Zuid-Holland)
postcode28
bisdomRotterdam
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl