Vandaag is donderdag 25 april  

categorie categorie Retraite
retraite
wanneermaandag 20 t/m vrijdag 24 april 2015    Evangelie van 2015-04-20
begintijd16:00 uur
eindtijd11:00 uur
 titelStilte retraite bij Benedictinessen Ermeton
beschrijving

Een stilte retraite bij een kloostergemeenschap is een uitgelezen gelegenheid om het eigen innerlijk leven aandacht te geven. De contemplatieve sfeer van het klooster nodigt daartoe uit. Een paar dagen in stilte leven in het dagritme van monialen of monniken schept ruimte om het verlangen in de diepere lagen van ons wezen te horen. Iedere mens heeft dat verlangen en elke deelnemer zal eigen ervaringen gewaarworden, gedragen door de heilzame verbondenheid binnen de retraitegroep.

Het eerste etmaal zullen we samen teksten en psalmen lezen, twee korte wandelingen maken, en stil zijn. Zuster Hildegard zal ons daarna de stilte in geleiden. Die duurt twee hele etmalen. Op donderdag heeft iedere deelnemer een gesprek met de begeleider en op vrijdag wisselen we onze ervaringen uit en kijken we vooruit.

Kosten: € 205 (incl. VP in gastenhuis)

Opgave: accueil@ermeton.be

info

Bram Jansen
(050) 525 99 10

zuster Hildegard
accueil@ermeton.be (ook Nederlandstalig)

www.ermeton.be

locatieMonastere Notre Dame d’Ermeton, Rue du Monastère 1
plaatsErmeton sur Biert (België)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl