Vandaag is woensdag 24 april  

categorie categorie Bedevaart
bedevaart
Stichting Pelgrimswegen & Voetpaden
(SPV)

Stichting Pelgrimswegen & Voetpaden

Website E-mail

De Stichting Pelgrimswegen & Voetpaden organiseert enkele keren per jaar een groepswandeling naar pelgrimsoorden en andere bijzondere plaatsen in en om Zuid-Limburg.

Wittemer Allee 32
6286 AB  Wittem

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerwoensdag 25 november 2015    Evangelie van 2015-11-25
begintijd10:00 uur
eindtijd16:00 uur
 titelCatharinatocht van Oud-Lemiers naar Rolduc
beschrijving

De Stichting Pelgrimswegen & Voetpaden (SPV) organiseert diverse pelgrimstochten.

Op het feest van Catharina van Alexandrië vanuit het oudste Catharinakerkje in ons land naar de Catharinakerk te Holz en Abdij Rolduc. Het Catharinagilde regelt mogelijk busvervoer van Rolduc naar Oud-Lemiers. Start aldaar om 10.00 u in het Catharinakerkje (500 m van bushalte Rijksweg Lemiers). Via panoramaweg naar Laurensberg (bezinning), door het Pferde­landpark naar Pannesheide (pauze) en Rolduc. Aankomst 16.00 u; ontvangst door Catharinagilde, afsluiting in de abdijkerk en daarna Catharinasoep en broodjes. Eventueel met lijnbus terug naar Lemiers (1 x overstappen).

info

www.spvlimburg.nl

organisatieStichting Pelgrimswegen & Voetpaden
locatieCatharinakerkje
plaatsLemiers (Limburg)
postcode62
bisdomRoermond
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl