Vandaag is vrijdag 19 april
Heilige Leo
 

categorie categorie Reis
reis
Bisdom Roermond
(B Roermond)

Bisdom Roermond

Website E-mail

Postbus 980
6040 AZ  Roermond

Bisschopshuis
Paredisstraat 10
6041 JW Roermond

tel (0475) 386 888

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneermaandag 27 t/m vrijdag 31 juli 2015    Evangelie van 2015-07-27
(Titus Brandsma)
 titelMeisjeszomerkamp - Wonderen A
beschrijving

Attentie, attentie...We willen jullie uitnodigen voor het hipste, leukste, gezelligste, vetste, wonderlijkste (en ga zo maar door) meisjeskamp. Het wordt een supergezellige week waarin we allemaal leuke dingen gaan doen, zoals knutselen, sporten, zingen, de Heilige Mis vieren en natuurlijk nog veel meer! En al die leuke dingen doen we niet alleen, maar samen met onze vriendinnetjes van vorig jaar en de nieuwe vriendinnetjes die we dit jaar gaan maken!

Het thema van dit jaar: De wonderen zijn de wereld nog niet uit! Maar waar zijn die wonderen dan? Kom met ons mee op kamp, en ontdek de wonderen ook bij jou in de buurt!

Je kunt kiezen uit kamp A (locatie nog onbekend) en kamp B (in Weert). Let op! Het is goed beide weken vrij te houden. Want is kamp A vol, dan kun je nog altijd naar B en andersom. Dus, kijk mama en papa lief aan en vraag of ze de gegevens willen invullen en dan zien wij jou en je vriendinnen deze zomer op kamp!

Wie? Voor meisjes van 7 t/m 12 jaar (basisschoolleeftijd)
Waar? KAMP A: nog niet bekend, KAMP B: Weert
Wanneer? KAMP A: 27 t/m 31 juli 2015, KAMP B: 3 t/m 7 augustus 2015
Kosten? € 80
Aanmelden:
Uiterlijk vóór 6 juli 2015 bij m.rademaker@bisdom-roermond.nl

info

v.christ@bisdom-roermond.nl
www.bisdom-roermond.nl

organisatieBisdom Roermond
locatie
plaatsonbekend
postcode58
bisdomRoermond
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl