Vandaag is vrijdag 19 april
Heilige Leo
 

categorie categorie Bedevaart
bedevaart
VNB

VNB

Website E-mail

VNB is al in 1883, als eerste Nederlandse bedevaart­organisatie, gestart met het organiseren van bedevaarten en kan dus bogen op een ruime ervaring.

VNB is officieel erkend door de Nederlandse bisschoppen­conferentie.

Tel. algemeen (073) 681 81 11
Fax (073) 681 81 10

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerdonderdag 15 t/m zaterdag 24 oktober 2015    Evangelie van 2015-10-15
 titelBedevaart KN en VNB naar Griekenland
beschrijving

Van donderdag 15 t/m zaterdag 24 oktober 2015 organiseren Katholiek Nieuwsblad en VNB een bedevaart naar Griekenland, in de voetsporen van Paulus.

In deze reis over het vaste land van Griekenland stapt u in de voetsporen van Paulus en volgt u zijn weg van noord naar zuid. In het noorden begint uw reis in Kavala, waar Paulus voor het eerst voet op Europese bodem zette, en bij de resten van de Romeinse kolonie Philippi. Aan deze christengemeente schreef hij een brief welke in de bijbel is opgenomen. U brengt onder andere bezoeken aan Thessaloniki, de Meteora kloosters, het beroemde orakel van Delphi, en Athene waar Paulus zijn beroemde preek over de onbekende God hield. Er is nagenoeg dagelijks een Nederlandse Eucharistieviering op bijzondere locaties. De pastorale begeleiding wordt verzorgd door pastoor Hagen en de reisleiding door Pim Walenkamp. Ga mee op deze rondreis in de voetsporen van Paulus en ontdek de wortels van uw geloof!

Deelnemers KN en VNB attenderen u erop, dat een bezoek aan Griekenland vermoeiend en intensief is. Het is noodzakelijk dat u goed ter been bent, want er wordt per dag relatief veel gelopen. Ook zal u regelmatig op een onregelmatig wegdek lopen. Deze reis gaat alleen door bij voldoende belangstelling van minimaal 20 personen. Voor deelname aan deze reis dient u abonnee van Katholiek Nieuwsblad te zijn, dan wel te worden voor tenminste een jaar. Aanmelden Deelnemers kunnen zich tot uiterlijk 1 augustus aanmelden via de website.

info

(073) 681 81 11
info@vnbpelgrimsreizen.nl
www.vnb.nl/reis_boeking.aspx?reizID=729

organisatieVNB
locatie
plaatsGriekenland
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl