Vandaag is zaterdag 20 april  

categorie categorie Lezing
lezing
wanneerwoensdag 1 april 2015    Evangelie van 2015-04-01
begintijd20:00 uur
 titelThemalezing - Daar boven in de Hemel
beschrijving

Hoe ziet het er daarboven uit? Is het een fysieke ruimte? Is er muziek? Zullen we er onze geliefden terugvinden? Wat doet men zo de hele dag in de hemel? Is God daar te zien? Wordt daar geoordeeld over mijn leven? Gaan dieren naar de hemel? En hoe komen wij daar eigenlijk? Mensen hebben veel vragen over de hemel.

Heb je zelf een vraag over “Daarboven in de Hemel”, stel ’m dan gerust en kom naar onze lezing voor het antwoord! Woensdag 1 April komt Ariëns Katholieke Studenten samen in Vrijhof 324, Universiteit Twente. Gastspreker is Wim Veth, priester-theoloog, kerkhistoricus en studentenpastor in Amsterdam. Ter gelegenheid van The Passion geeft hij om 20 uur de lezing getiteld “Daarboven in de Hemel”.

Afhankelijk van het aantal aanwezige internationale studenten is deze activiteit in het Nederlands of Engels. Aansluitend is er gelegenheid tot persoonlijk gesprek met Pr. Wim Veth, of het ontvangen van het Sacrament van Boete en Verzoening. De avond wordt afgesloten met gezamenlijk gebed.

info

facebook.com/events/661152064012217
facebook.com/rksariens

locatieVrijhof 324, Universiteit Twente
plaatsEnschede (Overijssel)
postcode75
bisdomUtrecht
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl