Vandaag is woensdag 24 april  

categorie categorie Reis
reis
Franciscaanse Beweging

Franciscaanse Beweging

Website E-mail

vd Does de Willeboissingel 11
5211 CA  ’s-Hertogenbosch

(073) 613 13 40

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneermaandag 7 t/m zondag 13 september 2015    Evangelie van 2015-09-07
 titel7-daagse vliegreis Assisi
beschrijving

In samenwerking met Paulus Reizen organiseert de Franciscaanse Beweging in 2015 drie vliegreizen naar Assisi, de stad van Franciscus en Clara. De reizen duren 5 tot 7 dagen en vinden plaats medio juni, begin september en half oktober. Tijdens de reizen bezoeken we plaatsen die voor Franciscus en Clara belangrijk waren tijdens hun leven. Zo brengen we onder anderen een bezoek aan het geboortehuis van Franciscus, de grafkerk van Franciscus en Clara en Santa Maddalena, het vroegere kerkje van de melaatsen kolonie.

De reizen van Paulus Reizen worden geleid door deskundige en bevlogen mensen met een grote affiniteit met het leven van Franciscus en Clara. De reisleiders delen hun enthousiasme graag met u. Zij vertellen u uitgebreid over de geschiedenis en cultuur van het gebied en ruimen tijd in voor spirituele verdieping. Daarnaast dragen zij natuurlijk zorg voor een vlekkeloos verloop van de reis.

6-daagse reis: 11-16 juni
Aanvullend op het 5-daagse programma kent de zesdaagse reis een rondrit van een dag per touringcar door het dal van Rieti (Greccio, Fonte Colombo, Speco di Narni).

7-daagse reis: 7-13 september
Aanvullend op de programma’s van de 5- en 6-daagse reizen kent de 7-daagse reis een verdiepingsdag in Assisi, gericht op nadere kennismaking met de spiritualiteit van Franciscus en Clara.

5-daagse reis: 13-17 oktober
In het kort bestaat het programma van deze reis uit: verkenning van Assisi door stadswandelingen, het bezoeken van de directe omgeving van Assisi (Santa Maria degli Angeli, Carceri, San Damiano en Santa Maria Maddalena). Een bezoek aan het dal van Spoleto (Bevagna, Pian d’Arca en Montefalco) en afsluitend een bezichtiging van La Verna.

info

Paulus Reizen
Esther Matser
em@paulusreizen.nl
www.paulusreizen.nl/inschrijfreizen/assisi

organisatieFranciscaanse Beweging
locatie
plaatsAssisi (Italië)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl