Vandaag is zaterdag 20 april  

categorie categorie Lezing
lezing
wanneerzaterdag 25 april 2015    Evangelie van 2015-04-25
begintijd18:00 uur
eindtijd21:30 uur
 titelVoordracht en getuigenis - Alan Ames
beschrijving

Zaterdag 25 april om 18.00 u. is er een gebedsbijeenkomst in de Heikese Kerk in Tilburg. Alan Ames uit Australië zal hier een geloofsgetuigenis geven.

Wie is Alan Ames?
Alan Ames werd in 1953 in Londen geboren en leeft reeds jaren met zijn vrouw en 2 kinderen in Australië. In zijn jeugd keerde hij de katholieke kerk de rug toe en werd lid van een gewelddadige motorclub. Hij leidde een leven dat bestond uit geweld, alcohol en zonde.

Zijn bekering voltrok zich in 1993 toen zijn verleden als een film aan hem voorbij trok. Hij vernam een duidelijke oproep tot ommekeer waaraan hij uiteindelijk gehoor gaf. 

Heel indrukwekkend is het getuigenis van Alan hierover: hij laat ons delen in de bijzondere gebeurtenissen en hemelse ontmoetingen die hij meemaakte en nog steeds meemaakt. De boodschap van Alan Ames is volledig in overeenstemming met de inhoud van de leer van de Katholieke Kerk.

Geloofsgetuigenis
Met toestemming van zijn aartsbisschop Barry J. Hickey uit Perth, getuigt Alan sinds 1994 overal ter wereld van zijn bekering. Zo gaf hij lezingen met genezingsgebed tijdens de wereldjongerendagen in Toronto, in de basiliek van de Aankondiging in Nazareth, in de Katharinakerk in Bethlehem en op heel veel andere plaatsen wereldwijd. En op zaterdag 25 april 2015 komt Alan Ames dus naar de kerk van de H. Dionysius (’t Heike, Stadhuisplein 6, 5038 VA  Tilburg). Dat is een unieke gebeurtenis en u wordt dan ook van harte uitgenodigd deze bijeenkomst mee te beleven.

Programma

  • 18.00 uur Rozenkransgebed
  • 18.30 uur Eucharistieviering
  • 19.30 uur Geloofsgetuigenis van Alan Ames (wordt vertaald)

Daarna uitleg over het genezingsgebed. Er is een algemeen genezingsgebed en daarna de mogelijkheid van handoplegging door Alan Ames.
Tijdens het genezingsgebed is er biechtgelegenheid en Aanbidding van het Allerheiligst Sacrament.

  • 21.30 uur Einde gebedsbijeenkomst

Alan Ames heeft o.a. het charisma van genezing. Talrijke genezingen naar lichaam en ziel worden gemeld tijdens en na de gebedsbijeenkomsten met Alan. Echter, het is niet Alan Ames die geneest. Hij is een instrument in de handen van God. Hij benadrukt dat overal: het is Jezus Christus die geneest. En op Hem moeten wij ons dan ook richten. Juist door het deelnemen aan de sacramenten van de Katholieke Kerk ontvangen mensen genezing en daarnaast zijn er dus de genezingen naar ziel en lichaam die zich aandienen als Alan over mensen bidt.

Wilt u zich nu al verdiepen in het getuigenis van Alan Ames dan is zijn boek Leven uit genade aan te bevelen. Te bestellen bij pastoor Luc Buyens E-mail: lbuyens@hetnet.nl

info

www.parochiedegoedeherder.nl

locatieHeikese kerk, Stadhuisplein 6
plaatsTilburg (Noord-Brabant)
postcode50
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl