Vandaag is donderdag 25 april  

categorie categorie Reis
reis
Bisdom Den Bosch
(B Den Bosch)

Bisdom Den Bosch

Website E-mail

Postbus 1070
5200 BC Den Bosch

Parade 11
5211 KL Den Bosch

tel (073) 6125488
fax (073) 6136850

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneermaandag 18 juli t/m dinsdag 2 augustus 2016    Evangelie van 2016-07-18
 titelWJD-reis Bisdom Den Bosch
beschrijving

Jong Bisdom Den Bosch nodigt je uit om in juli 2016 mee te gaan naar de Wereldjongerendagen in Krakau! Wij bieden een 16-daagse busreis aan met een bijzonder voorprogramma in het Poolse bisdom Bielsko-Zywiec en natuurlijk de WJD zelf. Ben jij erbij?

Days in the Diocese: een geweldige ervaring!
Op zo’n 100 km afstand van Krakau ligt het prachtige bisdom Bielsko-Zywiec waar natuur, cultuur, geschiedenis en geloof elkaar ontmoeten. Tijdens de ‘Days in the Diocese’ maken we kennis met deze elementen en verbinden we ze aan het thema ‘Barmhartigheid’.

We mogen de gastvrijheid van Polen ervaren en verblijven in gastgezinnen, wat een onvergetelijke beleving van cultuur, ontmoeting en geloof zal zijn.

Na aankomst in ons gastbisdom is woensdag 20 juli een dag van reflectie waarbij we naar concentratiekamp Auschwitz (gelegen in ons gastbisdom) gaan. Tijdens de tweede dag trekken we samen de bergen in. Het geweldige berglandschap, volgens de lokale bevolking gemaakt van Gods glimlach, is iets wat we zeker niet mogen missen. Vrijdag staat in het teken van gemeenschap en de werken van barmhartigheid. We leren onze gastparochie beter kennen, barmhartigheid in het leven van alledag ontdekken en hieraan meewerken. Op zaterdag staat de cultuur in de omgeving centraal en op zondag 23 juli komen we met alle 10.000 deelnemers van de ‘Days in the Diocese’ bij elkaar om samen te vieren en de zegen van bisschop Pindel te ontvangen.

Maandag 22 juli nemen we afscheid van de gastgezinnen en reizen we naar Krakau om deel te nemen aan de Wereldjongerendagen.Klik hier voor de facebookpagina van ons gastbisdom.

Programma

Maandag 18 juli: Per bus op weg naar Polen
Dinsdag 19 juli: Aankomst in het bisdom Bielsko-Zywiec
Wo 20 t/m zo 24 juli: Days in the Diocese in het bisdom Bielsko-Zywiec
Maandag 25 juli: Vertrek naar de Nederlandse WJD-locatie in of nabij Krakau
Di 26 t/m zo 31 juli: Deelname aan de WJD in Krakau
Maandag 1 augustus: Per bus terug naar Nederland
Dinsdag 2 augustus: Aankomst in Nederland

NB: het programma is onder voorbehoud van wijzigingen

info

jongeren@bisdomdenbosch.nl
Facebook.nl/jongbisdomdenbosch
www.jongbisdomdenbosch.nl

organisatieBisdom Den Bosch
locatie
plaatsKrakau (Polen)
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl