Vandaag is vrijdag 29 maart
Goede Vrijdag
 

categorie categorie Reis
reis
Bisdom Haarlem-Amsterdam
(B Haarlem)

Bisdom Haarlem-Amsterdam

Website

Postbus 1053
2001 BB Haarlem

Leidsevaart 146
2014 HE  Haarlem

tel (023) 5112 600
fax (023) 5112 629

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerwoensdag 20 juli t/m dinsdag 2 augustus 2016    Evangelie van 2016-07-20
 titelWJD-reis Bisdom Haarlem-Amsterdam
beschrijving

Ga mee voor een onvergetelijke WJD ervaring met de geheel verzorgde 14-daagse reis van Bisdom Haarlem-Amsterdam!

Wat staat er op het programma? Op weg naar Krakau reizen we via Tsjechië en verblijven we in Praag in één van de mooiste steden van Europa. In Praag zijn we te gast bij de gemeenschap Sant’Egidio die vanuit een groep studenten is ontstaan. Hun belangrijkste doel is vrienden te worden met de armsten van Praag, waaronder daklozen, Roma-kinderen en ouderen. We trekken er op uit naar bijzondere plekken, voor ontmoetingen en leuke activiteiten, want er is in Praag genoeg te doen!

Op weg naar Krakau, maken we een tussenstop in Auschwitz, het grootste concentratiekamp uit de tweede wereldoorlog. Na het bezoek aan deze indrukwekkende plaats vertrekken we naar onze eindbestemming Krakau! Daar beleef je met miljoenen andere jongeren en paus Franciscus de WJD. Een luxe touringcar brengt je overal naartoe zodat je comfortabel kunt reizen. Wij zorgen voor entertainment, ontspanning en kennismaking. Maak je tijdens de reis geen zorgen over vervoer en maaltijden. Dit en alle kosten voor het programma zijn inbegrepen in de prijs. Het programma is onder voorbehoud.

Wat zijn de kosten?
De kosten worden op dit moment ingeschat op € 800, maar zijn nog niet definitief vastgesteld. We verwachten de definitieve prijs aan het begin van de zomervakantie van 2015.

Het reisbedrag is inclusief € 100 sponsoring van bisschop Punt en hulpbisschop Hendriks. Niet iedereen heeft het geld voor handen. Kijk op de website voor ideeën om het bedrag bij elkaar te sparen.

Voor wie en wanneer?
Deze reis is van 20 juli t/m 2 augustus 2016 voor alle jongeren van 16 t/m 30 jaar uit het bisdom Haarlem- Amsterdam (Noord-Holland en Zuidelijk Flevoland). Het hele jaar door organiseert het bisdom activiteiten waar je alvast andere jongeren kunt leren kennen.

info

Marius van der Knaap
(023) 511 26 35
mvanderknaap@bisdomhaarlem-amsterdam.nl
www.jongbisdomhaarlem.nl

organisatieBisdom Haarlem-Amsterdam
locatie
plaatsKrakau (Polen)
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl