Vandaag is vrijdag 29 maart
Goede Vrijdag
 

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneermaandag 25 mei 2015    Evangelie van 2015-05-25
(2e Pinksterdag / Sint Urbanus)
 titelRondleiding door klooster Casa Carmeli
beschrijving

Op Tweede Pinksterdag, maandag 25 mei is er een rondleiding door klooster en tuin. Van harte welkom in klooster Casa Carmeli - Vogelenzang.

Nadat wij het verhaal van de geschiedenis van het klooster en het landgoed hebben verteld, wordt u in de gelegenheid gesteld om onder begeleiding een kijkje te nemen in diverse gerenoveerde gebouwen, zoals het klooster en de kapel.

Wij willen u ook graag het resultaat laten zien van de werkzaamheden in de tuin op het voorterrein. Daarna maken we een wandeling over het landgoed met uitleg door ervaren gidsen. Na afloop is er de mogelijkheid om na te praten onder het genot van een kopje koffie of thee.

Aanmelden kan via de website.
Er is een maximum van 25 deelnemers.
De starttijd geven wij u na aanmelding door.

info

06 - 13 888 740
ingridpiek@ziggo.nl
www.carmeldcj.nl

locatieCasa Carmeli, Bekslaan 9
plaatsVogelenzang (Noord-Holland)
postcode21
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl