Vandaag is donderdag 18 april  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneerzondag 5 juli 2015    Evangelie van 2015-07-05
begintijd13:15 uur
eindtijd17:00 uur
 titelVierde infobijeenkomst WJD-reis VvLL
beschrijving

De Vereniging voor Latijnse Liturgie (VvLL) organiseert in de zomer van 2016 een bijzondere reis naar de Wereldjongerendagen in Krakau. De reis richt zich op katholieke jonge mensen (16 tot 40 jaar) die de Latijnse liturgie waarderen of deze beter willen leren kennen.

Nieuwsgierig geworden? Op zondag 5 juli 2015 vindt de vierde bijeenkomst plaats in de Sint-Catharinakerk te ’s-Hertogenbosch: H. Mis in de buitengewone vorm om 13.15 uur, bijeenkomst om 15.00 uur in het zaaltje naast de kerk.

Adres Sint-Catharinakerk: Kruisbroedershof 4.

info

(013) 468 30 93
secretariaat@latijnseliturgie.nl
www.latijnseliturgie.nl

locatieSint Catharinakerk, Kruisbroedershof 4
plaatsDen Bosch (Noord-Brabant)
postcode52
bisdomDen Bosch
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl