Vandaag is vrijdag 29 maart
Goede Vrijdag
 

categorie categorie Lezing
lezing
wanneermaandag 3 t/m zaterdag 15 augustus 2015    Evangelie van 2015-08-03
begintijd10:00 uur
eindtijd17:00 uur
 titelVoorleesmarathon bijbel door religieuzen
beschrijving

In de Onze-Lieve-Vrouwebasiliek in Maastricht wordt deze zomer een Bijbelmarathon gehouden. Religieuzen van diverse ordes en congregaties lezen tussen 3 en 15 augustus de volledige bijbel voor. Belangstellenden zijn van harte welkom om te komen luisteren.

De Bijbelmarathon is een activiteit van Limburgse religieuzen in het kader van het ‘Jaar van het Godgewijde Leven’. In de eerste twee weken van augustus zullen zo’n vijftig religieuzen in de doopkapel van de ‘Slevrouwebasiliek’ beurtelings stukken uit de bijbel voorlezen. Het voorlezen gebeurt op weekdagen tussen 10 en 17 uur. Het is de bedoeling dat op het hoogfeest van Maria Tenhemelopneming (15 augustus) de Bijbel helemaal voorgelezen is. Die dag wordt de marathon officieel afgesloten.

info

www.bisdom-roermond.nl

locatieOnze-Lieve-Vrouwebasiliek, Onze Lieve Vrouweplein 9
plaatsMaastricht (Limburg)
postcode62
bisdomRoermond
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl