Vandaag is vrijdag 19 april
Heilige Leo
 

categorie categorie Bezinning
bezinning
Radio Maria

Radio Maria

Radio Maria Nederland is een katholiek radiostation en zendt 24 uur per dag, 7 dagen per week uit via DAB+ en internet (website en gratis app voor smartphone en tablet).

Postbus 5045
5201 GA  's-Hertogenbosch
(073) 687 2000 (kantoortijden)
info@radiomaria.nl
www.radiomaria.nl

Radio Maria Vlaanderen zend uit in België via een serie FM frequenties.

Sint Reneldisplein 23
3001 Leuven
016 / 41 47 47
info@radiomaria.be
www.radiomaria.be

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzondag 5 juli 2015    Evangelie van 2015-07-05
begintijd12:15 uur
eindtijd13:00 uur
 titelSamen de Rozenkrans bidden
beschrijving

Elke dag word de Rozenkrans gebeden op Radio Maria. Nu lijkt het mij ontzettend leuk om een dag in te plannen om samen de Rozenkrans te bidden. Aangezien zondag de meeste mensen vrij zijn heb ik voor 5 juli gekozen om 12.15 uur. U kunt dan niet alleen meebidden op Radio Maria maar dan kunt u ook u eigen intenties doorgeven. Kijk hoe u kunt mee luisteren of om u eigen intenties door te geven op www.radiomaria.nl . Bid u mee accepteer dan deze uitnodiging. Hoe meer mensen mee bidden hoe krachtiger een gebed word.

info

www.radiomaria.nl

organisatieRadio Maria
locatieAM 675, DAB+, de Radio Maria App of via internet
plaatsNederland
doelgroep

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl