Vandaag is donderdag 25 april  

categorie categorie Cursus
cursus
wanneervanaf dinsdag 8 september 2015    Evangelie van 2015-09-08
(Maria Geboorte)
begintijd18:45 uur
eindtijd21:15 uur
 titelAlphacursus Baarn
beschrijving

Je bent bijzonder. Er zijn geen gewone mensen. Ieder mens is bijzonder, enig en uniek. Geloof het of niet, niemand is als jij. Je stem, je ogen, je handen, je karakter. Dit alles maakt je bijzonder. Je kunt lachen, je kunt huilen, je kunt liefhebben.

Maar misschien ben je ook op zoek in deze verwarde tijd, heb je de nodige vragen als Waar is God? Wie is Jezus en heeft Hij wel bestaan? En de Rooms Katholieke Kerk, bestaat die echt al 2000 jaar? Is het echt zo dat de Bijbel het meest verkochte boek is aller tijden? Kunnen we nog geloven? Of mogen we nog geloven?

Al deze vragen komen aan bod in de Alpha cursus En of je nu RK bent of van een andere geloofsrichting, jong of oud, gevormd of open in het geloof staat, of juist helemaal niet gelooft, maar toch twijfelt ... er is misschien wel iets, of iemand. Deze cursus is beslist iets voor jou! Schroom niet te komen en het mee te maken. Wereldwijd zijn je er al duizenden voorgegaan.

Een Alphacursus omvat 10 avonden, die er als volgt uit zien: We eten eerst samen, dan volgt een lezing over diverse onderwerpen en gaan we in groepjes uiteen. Ieder mag zijn, wie hij is en het vertrouwen in elkaars integriteit staat bovenaan.

info

catecheseNB@marthamaria.nl

Elly van Eig
(035) 60 17 259

Rosalien Knapen
(035) 54 20 234

locatieTrefpunt, achter de H. Nicolaaskerk, Kerkstraat 19
plaatsBaarn (Utrecht)
postcode37
bisdomUtrecht
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl