Vandaag is zaterdag 20 april  

categorie categorie Reis
reis
wanneerzaterdag 30 april t/m zondag 8 mei 2016    Evangelie van 2016-04-30
 titelTaizĂ©-reis vanuit Schagen
beschrijving

Vanuit de Heilig Hart kerk in Heerhugowaard-De Noord wordt begin mei een jongerenreis georga­ni­seerd naar Taizé. Op donderdag 25 februari wordt hierover een informatie­avond gehouden.

Ben je tussen de 15 en 30 jaar? Dan ben je van harte uitgenodigd om deze leuke, bijzondere jongerenreis met ons mee te maken!

Taizé is een internationale, oecumenische gemeenschap in het zuiden van Bourgondië (Frankrijk). Deze gemeenschap ontvangt per jaar duizenden jongeren van over de hele wereld die een week meeleven met de broeders. Sommige van die jongeren zijn gelovig, maar er zijn ook jongeren die er verhalen over horen en het wel eens willen meemaken. Iedereen is welkom! Dat is het fijne van Taizé: je kunt gewoon jezelf zijn en je kunt met al je vragen bij iemand terecht.

Als het je leuk lijkt om mee te gaan, kom dan naar de informatie­bijeen­komst op donderdag 25 februari 2016. Daar hoor je alles over de reis en kun je ook je vragen stellen aan jongeren die er al zijn geweest.

info

karinblaauw@hetnet.nl
www.taizereisdekenaatalkmaar.nl

locatie
plaatsTaize
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl