Vandaag is donderdag 25 april  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneerdonderdag 15 oktober 2015    Evangelie van 2015-10-15
begintijd19:00 uur
eindtijd21:45 uur
 titelBijeenkomst met kerkelijke bewegingen
beschrijving

Aan de hand van de brief van de paus aan religieuzen organiseert de parochiesupportgroep van de Willibrordkerk in Vleuten op 15 oktober om 19.00 uur een bijeenkomst met alle mensen die lid zijn van een kerkelijk beweging of gebedsgroep binnen de parochie. Uiteraard zijn ook andere belangstellenden buiten de parochie van harte welkom.

“Ik richt mij met deze brief tot de hele ‘charismatische familie’. Ook jullie, leken, wil ik aanmoedigen. Als deelhebbers aan de enige gave van God, zullen ook jullie kennis kunnen maken met de ervaringen van de andere charismatische families en lekengroepen. Dit zal voor jullie een verrijking zijn en een aanzet tot wederzijdse steun. De charismata verrijken zich en passen zich voortdurend aan, zonder hun eigenheid te verliezen, om de Kerk dienstbaar te zijn en de komst van Gods rijk tot volheid te laten komen. Jullie aanwezigheid moet een geloofwaardig teken van de Geest zijn die de harten doet ontvlammen in een passie voor samenhorigheid.” (uit de brief van Paus Franciscus).

Graag opgeven per telefoon of e-mail.
Wij hopen velen van u te mogen ontmoeten op deze avond.

Namens het pastorale team,
Pastoor Martin Los

info

(030) 677 45 71
ParochieSupportGroep@ziggo.nl

locatieWillibrordkerk, Pastoor Ohllaan 34
plaatsVleuten (Utrecht)
postcode34
bisdomUtrecht
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl